Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗ, InMoov ρομπότ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ) ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ Ο 14χρονος (2014) Έλληνας που έφτιαξε τον δικό του εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων!

Ασχολήθηκε με τη ρομποτική για πρώτη φορά σε ηλικία 11 ετών. Μόλις τρία χρόνια αργότερα κατάφερε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μόνος του έναν οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων. Σε μια τόσο μικρή ηλικία, κατόρθωσε με το προσωπικό του έργο να βάλει την Ελλάδα στην διεθνή κοινότητα δημιουργών τεχνολογικής εξέλιξης, και να βρίσκεται στην κορυφή, με τους πρώτους έξι. Ανέβηκε τρεις φορές στο βήμα της κατάμεστης αίθουσας της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.
Στο άκουσμα των επιτευγμάτων του μικρού Δημήτρη ο Στέλιος Χατζηιωάννου ανακοίνωσε την χορηγία 10.000 ευρώ για τις σπουδές του και αμέσως μετά στην ίδια κίνηση, την χορηγία 10.000 ευρώ προχώρησε και ο πρόεδρος της KPMG στην Ελλάδα.

 

ΑΠΟ ΤΟ 2015 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ( 6 ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ InMoov ρομπότ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ρομπότ ΜΕ ΥΨΟΣ 1.85μ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΕΙ Troopy , ΑΚΟΥΕΙ , ΒΛΕΠΕΙ , ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ( ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ) !!!

19 ΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ … ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

………………………………………………………

ΑΛΦΕΙΟΣ : Υ.Γ. ΛΟΙΠΟΝ , ΠΟΥ ΛΕΤΕ , ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ …

… ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ … ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ 20.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ … ( Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ. ( ΓΙΑ 29 ΕΚ ΕΥΡΩ ) ( ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ )

… ΑΛΛ’ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

  • ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!
  • ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΖΩΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΩΣ ΚΗΦΗΝΑΣ …
  • ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ( ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΑΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ )

ΕΤΣΙ , ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΟΝΩΝ ΜΑΣ , ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ …

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ …

Ή ΜΗΠΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ;;;

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.