ΣΠΟΤ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ “ΣΕΞΙΣΜΟ” !!! ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ “ΛΥΣΗΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ;; !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ( ΟΙ “ΑΓΝΩΣΤΟΙ” ) ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΘΥΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ !!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ κυρία Σακελλαροπούλου (πρόσωπο και όχι θεσμός)  Ο “ΣΕΞΙΣΜΟΣ” ΣΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ;;; ΠΟΥ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ… “ΑΙΓΙΔΑ” ΣΑΣ ;;; ( ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ !!! )

ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΣΕΞΙΣΜΟ … ΤΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ “ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΟΤΙ ΑΝΑΔΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΞΙΣΜΟ !!! ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ;;; Ε, κυρία Σακελλαροπούλου ;;;

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΡΙΑ Κία Παπαδοπούλου ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΡΙΣΤΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ … !!!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ … :

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!! ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ… ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΝΔούλα !!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ… ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. “ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ” (ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ)… ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…

«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» και «Θα βιάσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες». ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ “ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΘ !!! ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΦΡΕΝΤΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ…

ΑΝΝΑ ΜΕΛΚΟΝΙΑΝ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ. (βίντεο)

( ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 8ο ΛΕΠΤΟ )

……………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ- END:ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ: 

Είναι η μάστιγα της εποχής μας. Το οικονομικό αδιέξοδο, ο πυρήνας της οικογένειας, η αστυφιλία κτλ έφεραν τους Έλληνες να έχουμε μέσο όρο 1.3 παιδιά μέσο όρο.. Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα, αν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο της πληθυσμιακής σμίκρυνσης της γηραιάς Ηπείρου. Γι’ αυτό ένα από τα βασικά ‘Εργα” προς υλοποίηση στους Δήμους είναι ότι θα δοθούν βοηθήματα προς τις οικογένειες για ανάπτυξη τους ………….. 

“θα ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη των Ελληνικών οικογενειών και του Ελληνισμού, ακόμα και προσφέροντας ένα «υγιές μηνιαίο πάγιο για το νεογνό » έτσι ώστε περισσότερες οικογένειες να γίνονται «εκτεταμένες – πολυοικογένειες», συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος «από το λίκνο μέχρι το μνήμα», όπου ο πατέρας και η μητέρα δεν θα έχουν πια καμία ανησυχία του πως θα μεγαλώσουν και εκπαιδεύσουν τους απογόνους τους “ 
Αυτό είναι ένας από τους όρους που τέθηκαν προς υλοποίηση στο πακέτο των Δήμων..

…………………………………………………

https://www.artemis-sorras.gr/dimoi

……………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.