ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

………………………………………………

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΟΡΟΙ « ΕΡΓΑΣΙΑ» ΚΑΙ «ΔΟΥΛΕΊΑ» ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΙ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ , ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ , ΕΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ «ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ» ΟΠΩΣ ΧΑΜΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ , ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ , ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΑΘΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ , ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΙΣΟΤΗΤΑΣ,ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ….ΔΙΑΒΑΣΕ ….ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ε.ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ???.. ΑΝ ΟΧΙ Ε.ΣΥ ΠΟΙΟΣ???

ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ…..

ΠΗΓΗ

………………………………………………

ΕΡΓΑΣΙΑ/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ή > ΕΡΓΑΣΙΑ > ΤΑΜΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ > ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;; ΔΙΑΛΕΞΤΕ !

………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.