ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΟΛΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. (ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΦΕΚ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”) (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ TV ΑΛΦΕΙΟΣ ”ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΒΑΓΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΥΠ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΎΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ FOUNDATIONS ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΆΤΩΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Η ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΛΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

………………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΙΑΡΧΟΥ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΩΝΑΣΗ, ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ κτλ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΤΟ “Ελληνο-Τουρκικό ομοσπονδιακό κράτος”

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ… “David Rockefeller Fellows του The Trilateral Commision” …

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. (ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ… ΜΕ ΑΜΦΙΑ!!! ΣΤΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟΝ… ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ!!!)

ΦΕΚ 185Α (ΝΟΜΟΣ 4182/2013) ΔΗΜΟΙ, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…

………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.