Δεν βγήκε ημίγυμνη στη Eurovision για να γίνει “τηλεκομήτης” … ΑΠΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ… ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ;…

ΕΛΛΑΔΑ

Kostas Salamouras Ε, δεν πήγε και σε κανένα Survivor, ούτε βγήκε ημίγυμνη να τραγουδήσει στη Eurovision για να την ξέρει όλη η Ελλάδα και να αξίζει μια θέση στις πρώτες ειδήσεις των μεγάλων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων.
Ενα απλό χρυσό Ευρωπαϊκό μεταλλιάκι κέρδισε κάνοντας 6 ώρες καθημερινή προπόνηση και την ίδια στιγμή έβρισκε χρόνο για να τελειώσει με άριστα τη Νομική, να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο LLM UNIVERSITΥ OF LONDON (QM) in Commercial and Corporate Law (Εμπορικό και Εταιρικό Δίκαιο) και παράλληλα να μάθει άπταιστα Αγγλικά, σε εξαιρετικό επίπεδο Γαλλικά και Ισπανικά και να μάθει πιάνο στο Ωδείο.
Μια αναφορά στη ροή των ειδήσεων και πολύ του είναι του…. παλιοκόριτσου που χαλάει την πιάτσα με τα πρότυπα που θέλουμε να επιβάλουμε!!!!!
ΥΓ: Το ίδιο έγινε και προχθές με κάτι βαδίστριες που πήραν χρυσό και ασημένιο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.