Black Lives Matter … Χαμογέλα, είσαι Παλαιστίνιος ….

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
https://www.facebook.com/photo?fbid=1498175547180461&set=a.167457326918963

Παλαιστίνος

Στην ελληνική μυθιστορία με το όνομα Παλαιστίνος είναι γνωστός ένας βασιλιάς της Θράκης, ο οποίος ήταν γιος του θεού Ποσειδώνα.

Ο Παλαιστίνος, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου του, του Αλιάκμονα, αυτοκτόνησε στον ποταμό Κόνοζο, που από αυτό το γεγονός μετονομάσθηκε σε «Παλαιστίνο» και αργότερα (και μέχρι σήμερα) σε ΣτρυμόναΠαλαιστίνος
[…Επίσης Κρήτες πελασγοί και αιγαιοπελασγοί έφθασαν στη Μέση Ανατολή και εγκαταστάθησαν εκεί. Από αυτούς κατάγεται ο γνωστός λαός των Φιλισταίων: Πελασγοί=Πελεσέτ=Φιλισταίοι και τελικώς Πελεσάτι/Παλεσάτι=Παλαιστίνιοι. Αργότερα οι Φιλισταίοι αναμείχθηκαν με το αραβικό στοιχείο…]
 ……………………..
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ 
Ένα λαμπρό υπόδειγμα ρητορικής και πολιτικής από πρόσφατη συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών, που έκανε τη διεθνή κοινότητα να χαμογελάσει:  
Ο λόγος του Παλαιστίνιου εκπροσώπου στα ΗΕ. 
«Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω κάτι για τον Μωϋσή. Όταν έσκισε τον βράχο κι άρχισε να αναβλύζει νερό, σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για μπάνιο. 
Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα του, τα ακούμπησε στον βράχο και μπήκε στο νερό. 
Όταν βγήκε και θέλησε να ντυθεί, τα ρούχα του είχαν εξαφανιστεί. 
Τα είχε κλέψει ένας Ισραηλινός.» 
Τότε πετάχτηκε οργισμένος ο Ισραηλινός εκπρόσωπος κι άρχισε να φωνάζει «Τι είναι αυτά που λες; Οι Ισραηλινοί δεν ήταν εκεί, τότε.» 
Οπότε ο Παλαιστίνιος εκπρόσωπος χαμογέλασε και είπε: «Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μπορώ να ξεκινήσω την ομιλία μου…»! 
…………………….

Νάκμπα 1948 – 2021. 73 χρόνια εκτοπισμοί και εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων

imerodromos.gr

«Προσπάθησαν να μας θάψουν — Δεν ήξεραν ότι είμαστε σπόροι» — αναφέρει η αφίσα για τα 73 χρόνια Νακμπα (1948-2021) – 73 χρόνια εκποιήσεων και απαρτχάιντ.
………………………………

Ο Ίαμος ο γιος του Απόλλωνα και της Ευάδνης, κόρης της Πιτάνης, που ήταν κόρη του Ποσειδώνα, ίδρυσε στην Ολυμπία το μαντείο του μεγάλου Διός και κατασκεύασε τον βωμό. Το φημισμένο γένος των Ιαμιδών, ίδρυσε σε όλη την τότε οικουμένη μαντεία. Όμως τα μαντεία αυτά ήταν… ιαματικά! Βλέπουμε ότι όλες οι ονομασίες που σχετίζονται με τις θεραπείες έχουν τη ρίζα τους στον Ίαμο!

Ίασις, ίαμα, ιατρός, ιατρική, ιατρείον, ιαματικά λουτρά…!

Μία από τις πόλεις που ίδρυσαν οι Ιαμίδες ήταν και η ΙΑΜΝΕΙΑ, στην Παλαστίνη. Γιαβνέθ ή Γιάμνια ή Γεβνί σήμερα, τη βρίσκουμε ιστορικά και κατά τους Ιουδαϊκούς πολέμους… Στον… Πρώτο Ιουδαϊκό Πόλεμο και στη… Μάχη της Αζώτου

Είχε απόλυτο δίκιο, λοιπόν, ο Ισραηλινός εκπρόσωπος στα Η.Ε., όταν φώναξε… «Τι είναι αυτά που λες; Οι Ισραηλινοί δεν ήταν εκεί, τότε.»… !!!!!

Ασκαλών Ελληνική πόλη των ΕλληνοΦοινίκων

……………………………………………………………

«Ο Θεός θα σας δώσει πόλεις μεγάλες και καλές, τις οποίες δεν κτίσατε, και οικίες πλήρεις πάντων των αγαθών, τις οποίες δεν γεμίσατε, και φρέατα ανοιγμένα, τα οποία δεν ανοίξατε, αμπελώνας και ελαιώνας, τους οποίους δεν φυτέψατε… δια να φάγετε και χορτάσετε» Δευτερονόμιο 6.10-11
«Και όταν Κύριος (Ιεχωβά) ο Θεός σου σε φέρη εις την γην, (των εθνικών) την οποίαν ώμοσε προς τους πατέρας σου, προς τον Αβραάμ, προς τον Ισαάκ και προς τον Ιακώβ, διά να δώση εις σε πόλεις μεγάλας και καλάς, (των εθνικών) τας οποίας δεν έκτισας, και οικίας πλήρεις πάντων των αγαθών, τας οποίας δεν εγέμισας, και φρέατα ηνοιγμένα, τα οποία δεν ήνοιξας, αμπελώνας και ελαιώνας, τους οποίους δεν εφύτευσας· αφού φάγης και χορτάσης, πρόσεχε εις σεαυτόν, μήποτε λησμονήσης τον Κύριον» Δευτερονόμιο 6.10-11 https://www.greatlie.com/index.php/el/anazitiseis/erotiseis
…………

Mothers of all Palestinians must be killed: Israeli MP !!! ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ…

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΟΥΔΑΙΑ, και ο πανεπόπτης κύριος ο θεός του Ισραήλ

Σπάρτη-Ιουδαία και φαιδρά…πορτοκαλέα! (ΠΕΡΙ “ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!)

ΙΣΤΟΡΙΑ “…ο Αντίπατρος εφαρμακεύθη υπό της φαρισαϊκής μερίδος, ήτις εμίσει τον άνδρα δια το ελληνικόν αυτού πολίτευμα…”

«Η κυβέρνηση μας . . . μπορεί να ονομαστεί Θεοκρατία, καθώς αποδίδει την εξουσία και τη δύναμη στον Θεό» Ιωσήφ μπεν Ματθίας, ή Ιώσηπος: 

Ο Φλάβιος Ιώσηπος μπεν Ματθίας. Ο διπλός κατάσκοπος που άλλαξε τον κόσμο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ. ΤΟ ΛΑΒΑΡΟΝ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο…ΗΓΕΜΩΝ.

GENOCIDE. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ-“ΒΥΖΑΝΤΙΟ”. ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ (ΙΟΥΔ-ΠΡΑΒΔΑ) …

 ……………………………………………………….