ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΔΟΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΣΩΜΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Η ΔΟΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ.
Η ΔΟΜΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ “ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ” ΤΟΥ TV ΦΩΤΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.