ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΥΔΑΤΑ; (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΝΑΔΕΙΚΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΔΕΜΕΡΤΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.

ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΟΡΙΩΝ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΔΙΑΒΗΤΗ , ΨΩΡΙΑΣΗ , ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΙΩΠΟΥΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 6199/4-9-2015 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ – ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΡΟΗ ΤΟΥ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

…………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.