ΑΓΑΛΜΑΤΑ: Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΑΓΑΛΛΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΟΞΑΖΟΜΑΙ
ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ,ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ , ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΖΩΗ, ΠΡΟΣΕΔΙΔΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ , ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΟ ΥΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.