ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ανδρέας Καμπέρης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ”, με την Μαρία Μαλάκη.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
.
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ -ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.