ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Π.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΤΟ “WEB TV” ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν.ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ: “Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. – ΜΕΡΟΣ 2ο.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.

ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

……………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.