ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 1881: Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΥΠΟ ΤΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ. (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1881

ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 1881: Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΥΠΟ ΤΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ (ΜΕΡΟΣ 1&2)

ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ.
ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΝ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ 1881 ΟΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΚΤΟΥΣΑΜΕ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ.
ΜΕΡΟΣ Α’
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ¨ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ¨ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΜΕΡΟΣ Β’
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:
Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ:
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ 1 & 2
ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΤΟΥ 1856 ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΗ – ΣΥΝΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ.
ΆΡΘΡΟ XII.
Η Ελληνική Κυβέρνηση θα υποβάλει στη Βουλή νόμο για την ανανέωση της Σύμβασης του 1856 (1272) σχετικά με τη συνέχιση της φέρουσας.
ΜΕ  ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ  1 8 5 6
Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ,
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ , ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ .
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΕΣ ΗΓΕΜΟΝΙΕΣ ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ Η ΝΟΤΙΣΟ ΒΕΣΣΑΡΑΒΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ( 1 8 2 8 ) .
ΤΕΛΟΣ Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ 1856.(1272)
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ
…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.