Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ (βίντεο ΕΛΕΥΣΙΣ TV)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΓΗ.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ , ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ,ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ , ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ , ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ , ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

…………………………………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.