Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. (βίντεο ΕΛΕΥΣΙΣ TV)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΑΡΚΗ.
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΩΔΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΕΛΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ , ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ”ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ-ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.