Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΣΘΕΝΗ (βίντεο ΕΛΕΥΣΙΣ TV)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΕΤΥΠΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ- ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΙΑΣΗ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ,ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ”ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ.

……………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.