Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. (βίντεο ΕΛΕΥΣΙΣ TV)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ – ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ .
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ”ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ.

……………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.