Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΘΡΟ 32 ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 3,4 ΚΑΙ 5 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΡΘΡΟ 140 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΟΡΙΖΟΥΝ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΑ , ΠΡΩΤΟΝ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 32 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ Α 131 ΤΟΥ 2006 ΝΟΜΟΣ 3469/2006 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΠΩΣ ΕΝΩ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ :ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΛΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 ΠΑΡ. 3 ΚΑΙ 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.
………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.