Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΤΟ “WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ” KAI ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ”. – ΜΕΡΟΣ 1ο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ… ΔΙΟΜΗΔΗΣ WEB TV – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΘΙΓΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΣΤΑΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΣΤΑΤ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 – 15.8%, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 – 24%. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ;
ΤΕΛΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.
……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”