Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ

ΚΛΕΙΩ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/03/2021 ΣΤΙΣ 17:00 ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ΡΩΜΑΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Β’ Αθηνών – Βόρειου Τομέα
ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ TV ΚΑΝΑΛΙ YOUYTUBE https://www.youtube.com/channel/UCSsYdqaXspD5dUDYwljf3Zw
KAI FACEBOOK https://www.facebook.com/eleysisTV 

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.
ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΩΣ ΑΤΟΜΟ, ΩΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ, ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΝΟΣΕΙ.
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ; ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, Ο Κ. ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Β’ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.
ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ?

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΑΦΟΡΑ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΦΥΣΗ-ΖΩΑ- ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΩΣ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ. ΚΑΙ ΝΟΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1000 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.
ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ?

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΠΑΝΤΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. Ο,ΤΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ Ή ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΔΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ? ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΔΗ ΑΡΑΧΝΩΝ? ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ: «ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΑΧΝΗ Ή ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ».
ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΕΙΔΗ;

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΙΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΖΙΚΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΡΑΚΕΝΣΤΑΙΝ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΑ-ΙΣΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ; ΕΙΠΑΤΕ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ;

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ;

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΙΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΙΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΦΥΣΗ Ή ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΚΑΤ’ ΕΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΕΙΔΗ ΕΝΤΟΜΩΝ, ΖΩΩΝ, ΦΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥ Σ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΝ ΝΤΟΛΥ.

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΣΤΕ. Η ΝΤΟΛΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΤΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΛΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ. ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΥΓΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ;

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 80% ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 2-3% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΠΡΙΝ 50 ΕΤΩΝ. ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ;

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΠΙΑΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ;

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.
ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ, ΟΤΑΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΤΟ 85% ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ… ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ.
ΤΟ 80% ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΜΟΡΦΙΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ…

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΑΕΡΙΑ ΜΟΡΦΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ; ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΟΛΥΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΗΠΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ Ο Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ Η ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ.
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΒΑΘΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΤΩ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΕΞ’ΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΦΥΤΑ, ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΕΡΟ; ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ;

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ…

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ;

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ;
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ
ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ. ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ Ή ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ;
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ;

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ:ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ.
ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΔΑΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΜΑΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ, ΤΟ 60% ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ.
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ;
ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΤΕ Κ. ΘΑΝΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ…
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
ΚΙΝΗΤΟ: 6949443084
E-MAIL: romthan1988@gmail.com
TWITTER: https://twitter.com/mYrGo90umVDVfyI
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/romaio_thanasi/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/%CE%A1%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%98%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%A5%CF%80-%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%92-%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%92%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1-2127084520706040