ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ

ΚΛΕΙΩ Χωρίς κατηγορία

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/03/2021 ΣΤΙΣ 18:00 ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ TV ΚΑΝΑΛΙ YOUYTUBE https://www.youtube.com/channel/UCSsYdqaXspD5dUDYwljf3Zw
KAI FACEBOOK https://www.facebook.com/eleysisTV 

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΙ ΗΜΩΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ;
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ;
ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, «ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ», ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΝΑΙ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 211 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ… ΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1821 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ Κ. ΜΥΛΩΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ, ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΤΙ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΛΕΘΡΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΝΩ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΛΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΦΩΝΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΦΩΝΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ, ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΙΔΙΑ ΦΩΝΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΥΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ».
«ΣΥΜΒΑΣΗ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ, ΙΣΕΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ, ΙΣΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ΣΤΟ ΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΛ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΜΒΑΣΗ.
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, Ή ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΜΟΛΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ή ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ Ο Κ. ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ 100% ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 11.
ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1979 ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ: Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 1979 ΔΩΣΑΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ 28,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΧ ΤΟ 1979.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ;

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΩΣΑΜΕ 28,5 ΤΡΙΣ ΔΡΧ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ  ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΟΣΟ Η ΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΣΕ 0,888 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥ. ΣΧΕΔΟΝ 1 ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ. Η ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΧΕΙ 8 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 0,888 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΔΙΑ 8 =111 ΛΙΡΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Η ΜΙΑ ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΟ 1978 ΕΙΧΕ 2108 ΔΡΧ.!!!
ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟ 1978 ΕΙΧΕ 234.000 ΔΡΧ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;;;
ΚΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΑΛΕ 112,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ, 112,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 8.840 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 121.500.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Χ 234.000 Η ΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, 28 ΤΡΙΣ ΔΡΧ.
ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ;;;;

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΙΣΩ Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΙ Ο 1985.
ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΤΟ ΦΠΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 124-127 ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ Κ. ΜΥΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η «ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
ΑΡΑ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ 224% ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΕΠ. ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ; ΟΤΑΝ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 7 ΕΛΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΠΑ, ΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΕΠ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Ω ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ.
ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ…

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, Ο ΦΠΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΒΕΒΑΙΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ 11% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΟ 12% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 76% ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ECU ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ECU ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ, ΤΟ ΑΕΠ…

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ;;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;; ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ.
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧ ΤΟ 1992 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “THE CITIZENSHIP OF THE UNION”ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΓΡΑΦΗΣΗΣ.
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ KAI ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΕΚ. ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Ή ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΛΚΑ Ή ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ «ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ»

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΙΘΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΣ,Ε;;; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΛΛΟ CITIZENSHIP ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ. ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΘΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΕΞ’ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ Ή ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΟ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΩΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ;;;

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ… ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ 1932 Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟ 1922 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ, ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 1932 ΟΤΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ 523,6 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η FEDERAL RESERVE ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΤΟ 1930 ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η BIS, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΥΣΟ! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΜΕ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ 20.000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟ 1945.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ YUNAN, EXOYME THN ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ GREEN HILTON AGREEMENT ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΣΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΦΥΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ; ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ –ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ- ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΥΠΗΡΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ;
ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 3845/2010 ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3847/2010 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 100%.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3847, ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΟΣΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΟΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.
ΔΕΝ ΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;;

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΠΑΡ.1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ 28 ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ!!
ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ 120 ΟΥΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ,
ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ- ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ- ΟΛΟΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΝ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ UNESCO ΤΟ 1945; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΟΠΩΝΥΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΟΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ; ΤΟ 2% ΤΟΥ ΑΕΠ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟΣΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ;
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ, ΤΙ ΠΗΡΑΜΕ; ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΧΑΜΕ;
ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ; ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΟΥΜΕ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ; Ο ΛΟΓΟΣ;
ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ; ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;
ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΤΟ 1927 ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 55 ΠΑΡ. 10 ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟ 1%, 1% ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ 1% ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο Κ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ν Α ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ
E-MAIL: pashalidisdimitris1234@gmail.com
ΚΙΝΗΤΟ: 6985899126
Blog: https://pashalidisdimitris-yp-bouleutis.blogspot.com/
​TWITER: https://twitter.com/dimitrispasxal5?lang=el 
FB: https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CF%80-%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%97%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-639566763145308/