«Ο ΦΙΛΗΚΟΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ» (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ)

ΑΡΘΡΑ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ
«Ο ΦΙΛΗΚΟΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ»
(ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ)

Βασίλης Δρόσος ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ!!

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ Ή ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ Ή ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ Ή ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΣΜΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!!
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΗΣ ΙΚΜΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΑΟΚΝΑ ΚΑΙ ΑΔΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ!!
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!
ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΠΩΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ, Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ!!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)
………………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”