Ο Μπάιντεν έπεσε στη σκάλα του αεροπλάνου… τρεις φορές (βίντεο) !!! ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ… “ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ” Ο ΟΓΔΟΝΤΑΡΗΣ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

😆 😆 😆

Παροιμία: “ο γέρος ή από χ@σιμο ή από πέσιμο θα πάει” !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: “ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ” Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ … “ΥΓΕΙΑ” !!!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !! ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΣΟΥΛΙΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 😀 😀

ΤΙ ΤΟ ‘ΘΕΛΕ ΚΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ-ΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ… “ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ” ΤΟΥ !!! ΑΧ… ΝΑ ‘ΣΑΝ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ !!!! ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ !!!

…………………………………….

Τρεις φορές μπέρδεψε τα πόδια του ο Αμερικανός πρόεδρος στις σκάλες του Air Force One και τελικά έπεσε

Viral έχει γίνει το ατύχημα του 78χρονου Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έπεσε καθώς ανέβαινε τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One.

O Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έπεσε στις σκάλες του Air Force One πριν την απογείωσή του για την Ατλάντα όπου είναι προγραμματισμένες συναντήσεις του με εκπροσώπους της ασιατικής κοινότητας.

Με γρήγορο βηματισμό, ο Μπάιντεν έφτασε στο Air Force One και άρχισε να ανεβαίνει τις σκάλες. Ωστόσο, λίγο πριν φτάσει στα μισά της σκάλας, σκοντάφτει πρώτη φορά αλλά δεν πτοείται. Σηκώνεται. Ανεβαίνει άλλα τρία σκαλιά. Ξαναπέφτει. Προσπαθεί να σηκωθεί και ξαναπέφτει!

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο Αμερικανός πρόεδρος σηκώθηκε πάντως γρήγορα και χαιρέτησε από την είσοδο του αεροσκάφους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύοσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, ώστε να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Η πτώση του Τζο Μπάιντεν έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά περιστατικών που θέτουν ερωτήματα και ανησυχίες για την υγεία του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

ΠΗΓΗ

……………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”