Τρίτη, 05 Μαρτίου, 2024

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ !! ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ” !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

………………………………………………………………………………

ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 12-11-2016 ( ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΜΕΣΟΥ )
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ !!!

…..

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ τ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ PORTO PALACE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 08/02/2014 ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ 7 ΑΤΟΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”