Η ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ…

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Εlefsis TV , ”ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ -ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ”ΗΡΩΙΚΗΣ” ΚΑΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Η ΚΑΣΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.
ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ- ΓΙΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΙ ΔΕ , ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
……………………………………………………….