ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ 27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ BRETTON WOODS. Η ΕΛΛΑΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ WORLD BANK

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1945 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Αρ. 766 ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ( Δ.Ν.Τ. ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ WORLD BANK !!

ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ … ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ …

ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟ ΕΡΓΟ… WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ WORLD BANK !!! ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗ ΕΜΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ …

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΣΤΟ BRETTON WOODS !!!

…………………………………………………………

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ Α’ 315/27-12-1945

……………………………………………………………

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ 2016 ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ 2016

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ … ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ !!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ !!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ. Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ !! (Πάτρα 11/10/2899 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.