Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΒΟΛΟΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ…

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΟΚ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση που κάθε λεπτό που περνά γίνεται γνωστή και αφορά στον θάνατο του 64χρονου Γιώργου Καλέργη, ιδιοκτήτη της καφετέριας Novel, επί της οδού Κουμουνδούρου στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, ο επιχειρηματίας, που αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες από την οικογένειά του και προς τούτο είχε ενημερωθεί και η Αστυνομία, βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο πλαίσιο της Προανάκρισης έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο fb ανέφερε:

“Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνόντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους …. πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν ,,,,,,,,, εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν. Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα”

…………………………………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ …

ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ; 770ΔΙΣ… 850ΔΙΣ… ΤΡΕΛΑ ΔΙΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΟΥΛΑΧΟΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ !!

… ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ … ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΜΕ …

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/9808948.pdf701 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2021. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 362ΔΙΣ, ΕΛΛΑΣ: 679ΔΙΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ “ΓΙΑ ΤΑ 600 ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ‘ΔΩ Ή ΑΠΟ ‘ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ” ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; !!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ; ΔΕΙΤΕ… ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!

……………………………………………………………………………………………….

… ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ … ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ …

… ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ … Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ … ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ …

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.