ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΟΒΟΣ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΒΟΛΗ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ…
ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ, ΚΥΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΣΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΤΕ ΤΟΤΕ.
ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ, 2 ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ, ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
👇

[ Ήταν σπάνια και συγκινητική εμπειρία η πρόσφατη επίσκεψή μου στο κέντρο φιλοξενίας των ασυνόδευτων κοριτσιών στο Ίλιον. Γύρω μου, κορίτσια από δώδεκα ως δεκαοκτώ ετών. Κορίτσια από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, το Πακιστάν, τη Σομαλία, το Κονγκό. Κορίτσια με την προσδοκία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Βλέμματα ζωηρά, ζωντανεμένα από την ελπίδα να ξανασμίξουν μια μέρα με τους δικούς τους, αλλά και βλέμματα αποθαρρυμένα και ανήσυχα.

Είδα την αισιοδοξία και τη δύναμή τους. Είδα όμως και τον πόνο, την απορία, την ψυχική κόπωση. Είδα την ανάγκη τους για ένα σπίτι, επιτέλους, για μια πατρίδα. ]

ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ…

ΠΗΓΗ: https://theodoragkioura.blogspot.com/2020/12/blog-post_3.html

………………………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.