ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ !! ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ
ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΑΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ !!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ … ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΟΡΚΙΑ …  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΠΙΟΡΚΙΑ-ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΑ

6/12/2898 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ
”ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

………………………..

ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΜΙΛΙΑ…
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ Η ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ…

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΑ Η ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ…
ΕΡΡΩΣΘΕ…

……………………..
Βασιλειάδης Δημήτριος Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΕΞΙ ΕΤΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΑΘΗΝΑ” ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ” ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΙΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ
ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
“ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”
13 ΛΕΞΕΙΣ 48 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ 6 ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΈΝΙΩΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
“ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΘΑ ΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ “ΦΥΛΑΚΕΣ” ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ Η ΛΕΞΗ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΗΚΟΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ .
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ
ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ
ΩΣ Η ΟΛΟΤΗΤΑ “Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ”
ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΊΑ.
6 ΧΡΟΝΙΑ
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Υ.Γ. ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΕΝΑΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ.
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΆΔΙΚΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ,”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΎ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ