ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ (ΡΟΔΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ) (φωτογραφίες)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://www.facebook.com/arammanougian/posts/3684722081591179

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΝΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑΛΙΣ ( Ταλίς, Talış, Talish ) ΤΟΥ ΑΡΤΣΑΧ – ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗΣ ΠΥΡΟΣ” ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ…

ΕΤΣΙ ΟΙ… “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ” ΑΖΕΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΑΙ… “ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ” ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” … ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ… ΟΠΟΥ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΡΟΔΟΝ – ΡΟΔΑΚΑ !!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΡΟΔΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ !!!

ΟΜΩΣ Ο ΡΟΔΑΞ – ΡΟΔΑΚΑΣ – ΡΟΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ !!!

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΔΑΚΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β’

ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ…

ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ αω ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ !!!ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ !!!

………………………..

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ τάλις

https://lsj.gr/wiki/%CF%84%E1%BE%B6%CE%BB%CE%B9%CF%82

ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Θαλλώ …

[ Στην ελληνική μυθολογία η Θαλλώ ήταν μία από τις τρεις ή έξι Ώρες της «πρώτης γενεάς», οι οποίες λατρεύονταν από την αρχαιότερη εποχή στην Αθήνα, όπως γράφει ο Παυσανίας (Α΄ 35, 2). Η Θαλλώ αναφέρεται και ως Θαλάττη, και ήταν θεότητα της ανοίξεως και των νεαρών βλαστών (συνεκδοχικά και των εφήβων). Ειδικά οι Αθηναίοι έφηβοι επικαλούνταν συγκεκριμένα τη Θαλλώ όταν έδιναν τον όρκο τους «του πολίτη και του στρατιώτη» μετά τη συμπλήρωση του 17ου έτους της ηλικίας τους, μέσα στο ναό της Αγραύλου, στην πλαγιά της Ακροπόλεως. ]

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%8E

‘Η ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ θάλλω > ανθώ > βλασταίνω ➡ ανθίζω, ανθοφορώ, βγάζω λουλούδια > ακμάζω

θαλερός ➡ ακμαίος, σφριγηλός, ανθηρός, ζωηρός

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΧΑΪΑΣΤΑΝ ➡ ΑΧΑΪΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΧΑΪΧ ➡ ΑΧΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΤΗΚΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ !!! 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΛΕΕΙ… “παγ τζουρ” !!! ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ: ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΥΔΩΡ !!!

……………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.