ΕΙΣΑΙ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;; ή “…το μόνο επιζών μέλος των Ανθρωποειδών” !! ;; ΝΟΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ

ΑΡΘΡΑ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ 18/11/2020

ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ‘’ΑΝΘΡΩΠΟΣ’’ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ WIKIPEDIA.ORG. Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ. ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΘΥΜΩΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥΣ https://el.wikipedia.org/.

 1. Ο άνθρωπος είναι το μόνο σωζόμενο υποείδος του Homo sapiens. Αποτελεί το μόνο επιζών μέλος του γένους Homo των Ανθρωποειδών. Αποτελεί μία από τις παλαιότερες εξελικτικές πορείες πλακουντοφόρων θηλαστικών. Οι ομοιότητες του DNA ανθρώπων και χιμπαντζήδων κυμαίνονται μεταξύ 95% και 99%.Η πρώτη σημαντική διαφορά είναι η ανάπτυξη της δίποδης όρθιας στάσης! οι άνθρωποι ανήκουν στα πιο πολυπληθέστερα θηλαστικά. ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ’ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΥΠΟΕΙΔΟΣ ΖΩΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΟΦΟΡΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ! ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΉΡΘΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ‘ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ’ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ- ΠΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ’ ΓΙΑ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
 1.    Παρόλο που οι άνθρωποι μοιάζουν άτριχοι συγκριτικά με τα άλλα πρωτεύοντα, ο μέσος άνθρωπος έχει περισσότερους θύλακες τρίχας από τον μέσο χιμπαντζή. Η κύρια όμως διαφορά έγκειται στη μορφή της τρίχας, η οποία στον άνθρωπο είναι κοντύτερη, λεπτότερη και λιγότερο έντονη από αυτή του χιμπαντζή. Η ΤΡΙΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗ! ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΟΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΩΝ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ‘’ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΩΡΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩ ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝ ΘΡΩΠΟΣ’’. Ο ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ  ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
 1.   Οι άνθρωποι δημιουργούν πολυσύνθετες κοινωνικές κατασκευές από οικογένειες μέχρι έθνη. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ. ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΟΥ, Η ΕΣΤΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΟΥ, Ο ΑΕΡΑΣ ΣΟΥ, Η ΓΗ ΣΟΥ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ; ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ; ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΪΚΟΥΣ; ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΩΣΗ;
 1.    Οι άνθρωποι έχουν λεπτότερο ουρανίσκο και πολύ μικρότερα δόντια σε σχέση με τα άλλα ζώα. Η δίποδη όρθια στάση του, που του απελευθερώνει τα χέρια, καθιστούν τον άνθρωπο το μόνο είδος ικανό να κάνει εκτεταμένη χρήση εργαλείων συγκριτικά με τα άλλα ζώα. Σε αντίθεση με τα άλλα πρωτεύοντα, οι άνθρωποι είναι ικανοί να κινούνται στα δύο άκρα (ΠΟΔΙΑ), εντούτοις χρησιμοποιούν τα δύο ελεύθερα άκρα (ΧΕΡΙΑ) για να επεξεργάζονται αντικείμενα. Οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται για την επιθυμία τους να επεξεργαστούν το περιβάλλον τους. Η φυσική περιέργεια έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη εξελιγμένων εργαλείων και δεξιότητα τους να εργάζονται, να ντύνονται και να χρησιμοποιούν διάφορες τεχνολογίες! ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ? ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΟΥ ΠΟΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΡΙΑ! ΉΣΟΥΝ ΖΩΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ! Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;; ΕΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΖΩΩΔΕΣ;; να εργάζονται ΔΗΛ. ΔΟΥΛΟΙ, να ντύνονται ΔΗΛ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ και να χρησιμοποιούν διάφορες τεχνολογίες ΔΗΛ. ΧΡΗΣΤΕΣ! ΠΟΣΟ ΑΝΑΡΧΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΑΝΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΦΘΟΝΟΥ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ “ΕΓΩ” ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΤΟΕΣ, ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΘΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙΣ, ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΘΗ. ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΞΙΕΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ, ΕΛΕΓΧΕΣΑΙ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ; ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ;  ΜΗΠΩΣ Η ΆΔΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΜΕ ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ; ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΑΠΑΘΕΙΑ Ή ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΕΛΕΙΨΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΊΑΣ ΜΑΣ; ΑΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΜΕ; ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΣΑΜΕ; Η’ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ; ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΤΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ. ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 

ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

5.  Αβάσιμη είναι η παρετυμολογική εκδοχή ναθρν πωπε «(αυτός που) αναλογίζεται αυτά που βλέπει», παραγωγή που επίσης αντιβαίνει στους μορφολογικούς κανόνες τής Ελληνικής και δεν συμφωνεί με τον τρόπο λειτουργίας του συμφυρμού.- ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΥΡΜΟΣ, Η ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ! ΤΕΛΙΚΑ, ΕΣΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ Wikipedia, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ “ΘΩΡΕΙ ΤΑ ΑΝΩ”, ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ; ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΤΕ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

 1.  Η Χρυσή Εποχή του Ισλάμ συνέβαλε σημαντικά στην επιστημονική ανάπτυξη των Μουσουλμανικών κοινωνιών. Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ, Ο ΘΥΜΟΣ, Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ. ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΙΣΤΩΝ ΦΟΒΕΡΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΕΡΟΣ, ΑΓΙΟΤΕΡΟΣ, ΔΟΥΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΕΡΕΠΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ, ΣΥΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΘΕΪΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ; ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ;  ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ, ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΙΣ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ, ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
 1.    Ο ανθρώπινος πολιτισμός ευθύνεται για την περιβαλλοντική καταστροφή και την ρύπανση, καθώς και για τον αφανισμό εκατοντάδων οργανισμών, φαινόμενο που μπορεί να χειροτερεύσει περαιτέρω εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ; ΟΤΑΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ ΚΑΤΑ 60%; ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ Ν. ΚΟΡΕΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΜΑ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ – ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ – ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΝΤΑΚΟΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ -45ο C; ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”. ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ “ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΎ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ”. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΗ. ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ, ΤΡΕΦΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ, ΦΛΕΒΕΣ, ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ “ΜΝΗΜΗ”. ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΑΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η’ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ, ΠΟΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ;  ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ; ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΟΛΗ Η ΓΗ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΦΙΛΟΙ, ΣΥΝ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, Ι ΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.
 1. Από το 1800 μέχρι σήμερα, ο ανθρώπινος πληθυσμός αυξήθηκε από ένα δισεκατομμύριο σε περισσότερο από 6 δις. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥΣ. ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΒΑΣΕΙ ΑΡΙΘΜΩΝ. ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΩΝ. ΕΣΟΔΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΦΤΩΧΗΝΑΜΕ; ΟΤΑΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 6 ΔΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ; ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ, ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΠΡΙΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΑΦΜ;
 1. Το ανθρώπινο δέρμα έχει επίσης την ικανότητα να σκουραίνει προσωρινά ως συνέπεια της έκθεσης στον ήλιο. Οι άνθρωποι είναι αδύναμοι, συγκριτικά με άλλα παρόμοια πρωτεύοντα. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛOYN ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΜΑΧΗΤΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ. ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΦΟΒΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ, ΚΑΛΠΙΚΟΣ.. ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΛΑ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ, ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
 1.   Η κατασκευή των ανθρώπινων ώμων τους επιτρέπει να ρίχνουν με όπλα, κάτι που ήταν σχεδόν αδύνατο για τους Νεάντερταλ. Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΜΗΘΗΚΕ, ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ, ΣΥΝΘΕΘΗΚΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΩΝ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΩΤΗΤΩΝ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΙ ΩΜΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΒΡΙΣ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΩΜΟΥ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ; ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΣΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ, ΘΕΣΗ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΩΣ, ΠΑΝΤΟΥ). ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΠΛΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ! ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΟΛΟ. ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΤΙ Η ΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΥΒΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΙΛΩ. ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, Η ΕΣΤΙΑ, Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ. Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.
 1.  Τα ανθρώπινα κύτταρα είναι διπλοειδή και έχουν δύο ομάδες 23 χρωμοσωμάτων, τις οποίες έχουν κληρονομήσει από τους δύο γονείς αντίστοιχα. Από αυτά 22 είναι διαφορετικοί τύποι αυτοσωμάτων, και 2 είναι φυλετικά χρωμοσώματα. 48 ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΣΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 24ΩΝ! ΟΧΙ 23ΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ 22 + 2 ΑΡΑ 24!Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΕΙΝΑΙ 48 ΚΑΙ ΟΧΙ 46. Ο ΥΓΙΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΧΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΦΕΡΕΙ 48 ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 2 ΔΙΣ; ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ.
 1. Tο μέσο προσδόκιμο ζωής σε παγκόσμιο επίπεδο είναι τα 67,59 χρόνια ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ DNA ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΤΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ. Η ΣΙΛΙΚΟΝΗ Π.Χ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ. ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ. ΙΟΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ ΚΑΙ ΓΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 5G. ΕΤΣΙ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ DNA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ! Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟ ΜΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 720 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ 720 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕ.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΒΕΒΥΛΩΝΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ‘Η ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ. ΤΟΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 10% ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ 10% ΕΙΝΑΙ ΤΑ 72 ΑΠΟ ΤΑ 720 ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΒΙΟ.

ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ

ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΣΤΟ ΑΕΝΑΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ

ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΕΛΕΥΣΗ

Ε.ΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ :   ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ   18/11/2020   Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2

ΠΗΓΗ: https://esythermisthess.blogspot.com/2020/11/vs-elwikipediaorg.html

………………………………………………………………………………………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

…………………………………………………………………………………………………

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.