ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ -ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4738/2020

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4738/2020 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ” ΤΟΥ “ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ”.

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΕΦΟΣΟΝ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ,ΝΟΜΟΥΣ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ),ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ <ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>,ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ???..ΑΝ ΟΧΙ Ε.ΣΥ ΠΟΙΟΣ??

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

………………………………………………………..

ΠΗΓΗ: https://esypyrgou.blogspot.com/2020/11/47382020.html

…………………………………………………………………….

ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: ΝΕΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ

ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ

Ο “ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ” Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ” (ΘΕΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 3/10/2904[2020])