ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ !!! ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δώρα Γκιούρα 20/11/2020 ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ…

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ…

ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ!!!

……………………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΜΕ ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ !!! ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ !!! ΠΕΡΑΣΑΝ 44 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΝΙΞΕΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ !!!

ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΡΗΜΑΓΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΤΕΡΑ !!! ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ !!!

ΑΗΡ ΗΡΑ ΑΡΗ !!!

ΟΥΛΕ ΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑ ΧΑΙΡΕ ΘΕΟΙ ΔΕ ΤΟΙ ΟΛΒΙΑ ΔΟΙΕΝ !!!

………………………………………………………………..

……………………………………………………………..

Δημοσιογράφος STAR: “Ξευτιλίζομαι πιστέψτε με” ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ…”

……………………………………………………………..

ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .. ! … ΕΛΛΗΝΕΣ … ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ! …

………………………………………………………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ

………………………………………………………………..

Κύρου Σπυρίδων ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ … ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ………..ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ
NESTOR OSORIO ΠΡΟΕΔΡΟΣ ECOSOC ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 2013/9 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ! φωτογραφία
https://alfeiospotamos.gr/?p=26931
…………………………….
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
https://alfeiospotamos.gr/?p=14143
……………………………..
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;
https://alfeiospotamos.gr/?p=26217
………………………………
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
https://alfeiospotamos.gr/?p=22804
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 27δις €, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
https://alfeiospotamos.gr/?p=23560

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ …
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ …
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. …
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. …
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ WORLD BANK …
.
… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3691/2008 ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ;;; !!!
.
ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ;;;

………………………………………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.