Ο Γκιόργκι Σβαρτζ Σόρος προσέφερε την υποστήριξή του στον Αλίγιεφ.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΑΖΙ…

Ο Σόρος προσέφερε την υποστήριξή του στον Αλίγιεφ

el.armradio.am/2020/11/04

Πριν από λίγους μήνες ο Τζορτζ Σόρος δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο πρότεινε στις δυτικές χώρες να στηρίξουν την Τουρκία στον αγώνα κατά της Ρωσίας, γράφει το Politik.am.

«Κάποιοι πολιτικοί κύκλοι πιστεύουν, ότι ο Σόρος βοηθά την Τουρκία στο φόντο των τελευταίων εξελίξεων που ευρύτερα λαμβάνουν χώρα στο Αρτσάχ.

Πρόσφατα, το κουρδογλωσσικό πρακτορείο RozNews δημοσίευσε ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος υποστηρίζει άμεσα τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ. Οι πληροφορίες αυτές μεταδόθηκαν από την πηγή του Δημοκρατικού Κόμματος των Κούρδων.

Σύμφωνα με πηγές του RozNews, ο Σόρος προσέφερε στήριξη στον Αλίγιεφ την στίρηξη των διεθνών ΜΜΕ καθώς και υποστήριξη στις ευρωπαϊκές και στις διεθνείς δομές κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, μέσω των λομπιστικών ομάδων (loby)», σημειώνει ο Politik.am.

…………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.