ΑΡΜΕΝΙΑ. Νικόλ Πασινιάν: Το Ισραήλ θα πρέπει να σκεφτεί αν είναι σωστή η ενοποίηση του με τους μισθοφόρους, ισλαμιστές τρομοκράτες…

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικόλ Πασινιάν: Το Ισραήλ ένωσε τις δυνάμεις του με τον διάβολο

el.armradio.am/

Το Ισραήλ έχει ενωθεί με την Τουρκία, με τους Σύρους τρομοκράτες και μισθοφόρους για να υποστηρίξει το Αζερμπαϊτζάν στην σύγκρουση με την Αρμενία. Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν σε συνέντευξή του στην Jerusalem Post, τονίζοντας ότι στο τέλος και το Ισραήλ θα υποφέρει από τις ίδιες συνέπειες αυτής της ένωσης. Ο Πασινιάν κατηγόρησε την Ιερουσαλήμ ότι οπλίζει το Αζερμπαϊτζάν, και τόνισε, ότι το Αζερμπαϊτζάν σκοπεύει να διαπράξει τη 2η Γενοκτονία των Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Όσον αφορά την ετοιμότητα του Ισραήλ να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια, ο πρωθυπουργός πρότεινε να σταλεί αυτή η βοήθεια σε μισθοφόρους και τρομοκράτες που μάχονται στη ζώνη σύγκρουσης, ως λογική συνέχιση των δραστηριοτήτων του.

Η εφημερίδα σημειώνει, ότι το Ισραήλ δεν σχολιάζει επίσημα τις στρατιωτικές ενέργειες και ότι το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας προσπαθεί να μην επιτρέψει το Ισραήλ να συμμετάσχει στη σύγκρουση, αλλά ο Πασινιάν δήλωσε ότι το Ισραήλ συμμετέχει πλέον ενεργά στη σύγκρουση, επειδή στις μάχες εναντίον των αρμενίων χρησιμοποιούνται ενεργά τα ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Νομίζω ότι το Ισραήλ θα πρέπει να σκεφτεί αν είναι σωστή αυτή η ενοποίηση με τους μισθοφόρους, ισλαμιστές τρομοκράτες.

Πρόσθεσε επίσης, ότι το Ισραήλ θα πρέπει επίσης να εξετάσει εάν επιθυμεί να έχει μια όμοια τοποθέτηση στην σύγκρουση όπως έχει η Τουρκία.

«Το Ισραήλ πρέπει να αναρωτηθεί εάν de facto δεν μάχεται εναντίον του Ναγκόρνο-Καραμπάχ μαζί με τους μισθοφόρους. Αν είναι μια σωστή τοποθέτηση στο θέμα. Αν ναι, μακάρι να μην συμβεί αυτό που λέω, θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες και για σας, αναγκαστικά θα γίνετε αντιμέτωποι με αυτές τις συνέπειες», είπε.

……………………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.