ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ. ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΑΡΜΕΝΙΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ” ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ…

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΖΕΡΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ … Ο Αζέρος αιχμάλωτος Γιουλυσίβ Νουραντίν νοσηλεύεται σε ένα από τα νοσοκομεία του Αρτσάχ

ΕΝΩ … Οι ειδικοί του Bellingcat επιβεβαιώνουν ότι οι Αζέροι στρατιώτες σκοτώνουν τους Αρμένιους αιχμαλώτους

ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ” ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ …

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΖΕΙΣΕΤΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΚΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ …

…………………………………………………………

Οι Αζέροι στρατιώτες αποκεφάλισαν τον Αρμένιο στρατιώτη και τοποθέτησαν την φωτογραφία στο facebook του: Μεσολαβητής

el.armradio.am/

Το Γραφείο του Αρμένιου Διαμεσολαβητή έλαβε την Κυριακή ένα μήνυμα ότι πριν από λίγες ημέρες οι Αζέροι στρατιώτες αποκεφάλισαν τον Αρμένιο στρατιώτη. Αυτό ανακοινώθηκε από τον Αρμένιο Διαμεσολαβητή Αρμάν Τατογιάν, ο οποίος ξεκίνησε επειγόντως έρευνα σχετικά με την εν λόγω έκθεση και δημοσίευσε τα αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατέστη σαφές ότι στις 16 Οκτωβρίου, περίπου στις 13:00, ένας στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν κάλεσε τον αδελφό του Αρμένιου στρατιώτη ό οποίος ήταν στη πρώτη γραμμή και είπε ότι πήραν τον αδελφό του και τον αποκεφάλισαν και σκοπεύουν να δημοσιεύσουν τη σχετική φωτογραφία στο διαδίκτυο. Αργότερα, λίγες ώρες μετά την κλήση, ο αδελφός του δολοφονημένου Αρμένιου στρατιώτη βρήκε την φωτογραφία του αδελφού του στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Αζέροι στρατιώτες δημοσίευσαν την φωτογραφία του Αρμένιου στρατιώτη στη σελίδα του facebook. Ο αδελφός του εκλιπόντος μίλησε δύο φορές στο τηλέφωνο με τον βάρβαρο Αζέρο στρατιώτη, ο οποίος τον χλεύασε, προσπάθησε να τον ταπεινώσει με κάθε δυνατό τρόπο, μίλησε στη γλώσσα της εχθρότητας και του μίσους. Όπως ενημέρωσε τον Μεσολαβητή ο αδελφός του θύματος ή κλήση πραγματοποιήθηκε από το κινητό του αδελφού του.

«Πρόκειται για σκληρές και βάρβαρες, φανερά τρομοκρατικές μεθόδους», δήλωσε ο Τατογιάν. Ο Τατογιάν κατέγραψε επίσης άλλες περιπτώσεις βασανιστηρίων και βαρβαρότητας των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν.

Οι εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζονται. Όπως σημείωσε ο Διαμεσολαβητής, όλα τα δεδομένα τεκμηριώνονται δεόντως και θα υποβληθούν στους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς. «Οι υπεύθυνοι για τέτοια εγκλήματα θα πρέπει αναπόφευκτα να τιμωρηθούν στο μέγιστο βαθμό του διεθνούς ποινικού δικαίου», δήλωσε ο Τατογιάν.

………………………………………………………………………………………

ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΑΠΕΙΛΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ !!

[ … Είναι προφανές πως το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών θα έχει ενημερωθεί για την εν λόγω κατάσταση στο Μπακού, αν και υπάρχουν καταγγελίες ότι δεν την αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα. Οφείλει, ωστόσο, να ζητήσει δημοσίως δεσμεύσεις από την αζέρικη κυβέρνηση για την ασφάλεια των Ελλήνων. Ωστόσο, η αζέρικη κυβέρνηση αρνήθηκε να τις δώσει. ]

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΙΕΦ ΤΗΝ 2-9-2020 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ !!! “ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΟ”, “Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ”

ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ “ΙΣΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞωτερικών !! “Ξεχνάτε την προσβολή του Αλίεφ στον πρέσβη…;”

………………………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.