ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ: ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΗΡΙΔΑΝΟΣ “ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΑΛΑΝΗ 8/10/2020

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ.
ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
“ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ – ΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ”
ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΖΩΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΤΗΝΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ.
ΑΝΔΡΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ. Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΘΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΡΡΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΤΕ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.
ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ.
ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟ.
ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΛΑΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ. ΛΙΘΟΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΘΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 130.000. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΠΑΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΧΘΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ. ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ, ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΨΥΧΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΩΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΑΒΕ Η ΟΥΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΔΙΚΑΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΝΟΜΙΚΟ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΝΟΜΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΑΣ.
ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΟΜΩΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗΣ https://www.aitherikigrafi.gr/ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ, ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ.
…………………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ………………………………………………………

ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

…………………………………………………