ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ 7ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ HOTSPOT ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΜΥΝΑΣ !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Στρατιωτικών Έβρου: Αντίθετη στην κατάργηση της 7ης Ταξιαρχίας και στη δημιουργίας δομής λαθρομεταναστών

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την αντίθεση της στην κατάργηση της 7ης Ταξιαρχίας που εδρεύει στον Προβατώνα και πολύ περισσότερο στην δημιουργία δομής λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο “ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ”, εξέδωσε η Ένωσης Στρατιωτικών Έβρου.

Σε αυτήν επισημαίνει ότι: “Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία στα πλαίσια αναδιοργάνωσης των ΕΔ υπάρχει πρόθεση από την πολιτεία να τερματίσει τη λειτουργία του στρατοπέδου «ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ», ως χώρο στρατωνισμού Μονάδων της 7ης Μ/Κ ΤΑΞΠΖ και να λειτουργήσει αντ΄ αυτού ως χώρος φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών, η Ένωσή μας θεωρεί δεδομένο ότι αφ΄ ενός η Πολιτεία θα εξασφαλίσει την παραμονή των στελεχών που επιθυμούν να παραμείνουν στον ως άνω τόπο, με τη μετάθεσή τους σε άλλες κοντινές Μονάδες και αφ΄ ετέρου θα απεμπλέξει το προσωπικό από το στήσιμο της παραπάνω μελλοντικής δομής φιλοξενίας, καθόσον ή ενέργεια τούτη, όπως άλλωστε έχει τονίσει επανειλημμένως και η Π.Ο.Ε.Σ., εκφεύγει της αποστολής και του ρόλου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Περαιτέρω, υπενθυμίζεται προς πάσα κατεύθυνση ότι:

  • Δεν υφίσταται μηχανισμός εκτέλεσης και αναγνώρισης υπερωριακής εργασίας στις ΕΔ.
  • Δεν προβλέπεται ουδεμία αποζημίωση υπερωριακής εργασίας για το στρατιωτικό προσωπικό.
  • Η τήρηση του 40ώρου εβδομαδιαίου ωραρίου καθίσταται υποχρεωτική.
  • Εκκρεμεί σειρά αποζημιώσεων για το μόνιμο προσωπικό των ΕΔ όπως η αποζημίωση για την νυχτερινή εργασία. ΠΗΓΗ
……………………………………………………………
Focus FM 103.6 Δ. Δαρούσης στον Focus FM.
“Μας κοροϊδεύουν – Είναι έγκλημα αυτό που πάνε να κάνουν” είπε μιλώντας στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση ο αντιδήμαρχος Σουφλίου, Δημήτρης Δαρούσης, αναφερόμενος στην πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει την 7η Ταξιαρχία στο Τυχερό του Έβρου.

Όπως είπε ο κ. Δαρούσης, αφήνουν αφύλαχτα τα σύνορα και υποβαθμίζουν την ασφάλεια της περιοχής την ώρα που κατά εκατοντάδες περνούν καθημερινά από τον Έβρο οι λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, οι επόμενες κινητοποιήσεις θα είναι δυναμικότερες. “Δεν θα κάνουμε πίσω”, διευκρίνισε. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Δαρούση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=4aZkpiEbfqA

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.