Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ”. ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιάννης Δάρας ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ”.

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΝΟΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ.

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΝΟΗΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΗΧΗΣΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕ ΜΑΚΡΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΤΙΕΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ,ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

……………………………………………………………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.