Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ): “πάω στην πρώτη γραμμή με ειδικές δυνάμεις για να πολεμήσω… η παρουσία μου θα έχει περισσότερη αξία από να μείνω στο πίσω μέρος”

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ… ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ 1940 ΕΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΟΙ ΤΟΤΕ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ (ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ) ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ… ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ… ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ !!!

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΡΕ !!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ !!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΤΣΑΧ !!! ΖΗΤΩ ΧΑΪΑΣΤΑΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΜΑΣ ΑΧΑΪΑ ΜΑΣ !!! ΖΗΤΩ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ !!!

………………………………………..

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) αναχωρεί για μέτωπο

“… Αυτή είναι η τελευταία μάχη μας, την οποία σίγουρα θα κερδίσουμε μαζί. Είμαι μαζί σας μέχρι τη νίκη”

Αραΐκ Αρουτιουνιάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) αναχωρεί για μέτωπο. Ο Αραϊκ Αρουτιουνιάν σημείωσε, πως οι σκληρές μάχες με τη διαφορετική ένταση λαμβάνουν χώρα κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής μεταξύ Αρτσάχ και Αζερμπαϊτζάν. Συνεχίζουν να πέσουν πυροβολισμοί στην πρωτεύουσα Στεπανακέρτ.

«Το έθνος και η Πατρίδα μας απειλούνται. Το δικαίωμα να ζούμε ελεύθερα, ανεξάρτητα και με αξιοπρέπεια στη γη μας, που απελευθερώθηκε με το αίμα των γενναίων Αρμενίων μας, απειλείται. “Γι’ αυτό πάω τώρα στην πρώτη γραμμή με ειδικές δυνάμεις για να πολεμήσω, διότι στην πρώτη γραμμή η παρουσία μου θα έχει περισσότερη αξία από να μείνω στο πίσω μέρος», έγραψε.

el.armradio.am

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

………………………………………………………..

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΙΑΝ !!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ ΤΗΝ 1-10-2020 ΚΑΙ ΩΡΑ: 16.15 ΥΨΟΣ: 0,49 μ ΒΑΡΟΣ: 2,920 κ

Τα σχόλια είναι κλειστά.