ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ. “η Αρμενία και ο αρμενικός λαός του Νότιου Καυκάσου αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο για την τουρκική επέκταση και την πραγματοποίηση των ονείρων για αυτοκρατορία.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H δήλωση του Πρωθυπουργού Νικόλ Πασινιάν

«Γιατί η Τουρκία μετά από 100 χρόνια επέστρεψε στον Νότιο Καύκασο; Για να συνεχίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων!
Όμως, η συνέχιση της πολιτικής της γενοκτονίας για την Τουρκία δεν είναι μόνο ένα μέσον για την επίτευξη του μίσους εις βάρος των Αρμενίων, αλλά και ένα ζήτημα πραγματικού χαρακτήρα, εφόσον η Αρμενία και ο αρμενικός λαός του Νότιου Καυκάσου αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο για την τουρκική επέκταση προς Νότο, Ανατολή και νοτιοανατολική κατεύθυνση, και τελικά για την πραγματοποίηση των ονείρων για αυτοκρατορία.
Άρα λοιπόν, το θέμα δεν αφορά μόνο στο Καραμπάχ, δεν αφορά μόνο στην ασφάλεια του αρμενικού λαού! Το θέμα πλέον αφορά στη διεθνή ασφάλεια, ενώ ο αρμενικός λαός υπερασπίζεται επίσης τη διεθνή ασφάλεια, ίσως αναλαμβάνοντας μ’ αυτό τον τρόπο μια καινούργια ιστορική αποστολή!»

……………………………………………………………

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΡΑΜΠ, ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 1-10-2020

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ !!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΖΕΦ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΡΤΣΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ( ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1918 ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΧΑΖΑΡΟΣ > ΑΖΕΡΟΣ” ΔΙΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ … ΟΤΑΝ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ … ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚ ( ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ) ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1051 μ.χ.χ. ) !!!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ … ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΖΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ;;;;;

………………………………………………………………………

Τα σχόλια είναι κλειστά.