Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ

ΑΛΦΕΙΟΡΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΡΘΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://greekcitytimes.com/2020/09/27/clashes-in-artsakh-as-armenian-forces-repel-azerbaijani-attack-loss-of-lives-and-tanks/

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΡΑΤΣΕΣ.

Ο ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 23 ΑΤΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, (ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΠΑΝΟ ΠΟΤΟΜΟ), ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ.

ΡΟΛΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΑΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ.

Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΣΧΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΤΟ 1991 ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ.

ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ», ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΑΣΗ 86.600 Τ.ΧΛΜ. ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 10.095.894, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ.

Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΥΓΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΣΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΑΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, (ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΩΝ, (ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Φρύγες).

ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΡΑΤΣΑ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΤΟ 661. Μ.Χ.Χ.

ΤΟ 1230 Μ.Χ.Χ. ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟΥ 1915 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΠΑΝΩ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΜΕΝΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1922.

ΤΟ 1991 Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΚΡΑΤΟΣ. (ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Αρμενία)

Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΡΙΚΝΩΘΕΙ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ 29.743 Τ.ΧΛΜ. ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ,  ΕΙΝΑΙ 2.963.000  ΚΑΤΟΙΚΟΙ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΕΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΧΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΒΗΡΙΑΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΧΑΖΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΕΕΙ, (ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ).

ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΙΝΝΟΚΕΝΤΙΟΥ Γ’ (ΙΩΑΝΝΗ ΛΟΘΑΡΙΟ), ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΝ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑΣ (12031204 Μ.Χ.Χ.), ΠΕΡΙΠΟΥ 10.000 ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΛΛΥΡΙΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2020/09/blog-post_72.html

……………………………………………………………………………

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ… “ΑΖΕΡΟΙ” !!!

ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ “ΧΑΖΑΡΟΙ” ΕΙΝΑΙ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2679740742275902&set=a.1462865210630134&type=3&theater

Τα σχόλια είναι κλειστά.