ΕΠΕΤΕΙΟΣ !!! PRESIDENT 30-9-2012 O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ΣΦΑΔΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!! 30 – 09 – -2012 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛ ΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600.000.000.000$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ !!! 

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ …

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ … ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ … ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ !!! ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΣΜΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ !!!

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!! 30/9/2012 !!! Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛ ΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600.000.000.000$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ !!!

30/9/2012 – 30/9/2019 ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESIDENT… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ… Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ… ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ… ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ… ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

………………………………………………………………………

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 362ΔΙΣ, ΕΛΛΑΣ: 679ΔΙΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ (παράλληλα και σε συνδυασμό με την Τατιάνα…!!!…) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ… ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ “ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ” ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ 600ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ: “…ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…ΓΙΑ ΤΑ 600 ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ‘Η ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ…” !!! ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΜΠΟΥΖΙ !!!

[ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: … ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΤΟ 17. ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΝΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ Ή ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ” ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΟ 17 ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…]

ΩΣΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΟΤΙ… “ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ Ή ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ” !!!

ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕΤΕ Ε;;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ !!! ΡΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;; Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 563ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ !!! (βίντεο)

“ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΜΠΟΥΖΙ” !!! ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΛΑΪΔΙΣΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!! ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ South South AWARDS 23/9/2012 ΤΟΥ UNOSSC ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ MDGs ( Αναπτυξιακών Στόχων Χιλιετίας ) ΟΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. (End National Debt) !!!

………………………………………………………………………

ΣΤΙΣ 28/9/2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ …
1. ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
2. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
3. ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
4. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
5. ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
6. ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
7. ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κα LAGARDE
8. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κ. ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ.
9. ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

10. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.BARROSO

ΣΤΙΣ 4/10/2012 ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΘΕΜΑ : “ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” …  
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
[ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΑΠΑΝΩΝ 11,5ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ <<ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΘΗΣΑΥΡΩΝ>> ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΣΤΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΟ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ]
ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3/11/2012 ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ !!!
ΣΤΙΣ 22/10/2012 Ο κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
 
Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

 
…………………………………………….

ΣΤΙΣ 2/11/2012 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ο κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ…
ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ 3/11/2012 ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ 2/11/2012 ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ…..
……………………………………………………….
ΤΗΝ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Ο κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ :
1. ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
2. ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
3. ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ
4. ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
5. ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
6. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
7. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
8. ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ :
α) ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤ’ΑΡΘΡΟ 134. !
β) ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤ’ΑΡΘΡΟ 259. !
γ) ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤ’ΑΡΘΡΟ 256 ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΥΣ. !
Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…
ΤΗΝ 30/11/2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
……………………………………………………………………………………
3 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, Ο ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ 4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ…
……………………………………………………….
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ…
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ…

screenshot

(πατήστε στον παραπάνω τίτλο να ακούσετε το ηχητικό)

(απομαγνητοφώνηση) [ Νίκος Νικολόπουλος: Ήθελα λοιπόν να σας πω ότι μέχρι τότε , είμαι σίγουρος , αλλά θα σας ρωτήσω … ενημερωνόσαστε και μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο , είτε για τον κύριο Σώρρα , για παράδειγμα αν είναι αυτό το πρόσωπο που μπορεί να έχετε κάνει αναφορά , αν είναι αυτό λέω , μήπως είναι αυτό κύριε διοικητά ;

Προβόπουλος: Δεν θυμάμαι κύριε Νικολόπουλε …

Νίκος Νικολόπουλος: Για τέτοιο ποσόν δεν θυμάστε ;;; !!! Μπράβο !!! Εξακόσια δισεκατομμύρια και δεν θυμάστε ;;; ] !!!

ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;;; ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ;;;;; … ΘΑ ΒΕΛΑΑΑΞΕΤΕΕΕΕΕ !!! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ 2010 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC ΣΤΗΝ ΤτΕ.

BLEAKLEY PLATT , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 USD

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ SOVEREIGN DEMOCRACY OF ELLAS

…………………………………………………………..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ !!! ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 107376/15.11.2017 ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ «ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

……………………………………………………………

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ !!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

……………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.