Η ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΡΘΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.

ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ «ΕΛΛΑΣ» ΔΙΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ «ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ».

ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ.

 

ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ  ΝΟΜΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΝΟΡΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ  ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ=ΕΛΛΑΣ.

ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΕΡΑ ΝΕΡΟ ΤΡΟΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ;

Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ; 

Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΝΕΑΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ.

ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΦΩΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΝ «ΦΩΣ».

ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ 11 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ  ΣΩΜΑ 12 ΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΑΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» «ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΧΑΜΙ» ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ «ΕΛΛΑΣ» Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ ΟΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ «ΕΛΛΑΣ» ΟΠΟΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ «Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ-ΟΙΚΟ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 11-09-2020

……………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.