ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 7/9/2898(2014) βίντεο

Α.ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

7-9-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ( ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΥ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ) ΟΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΩΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟ .

Ο ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !!! ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΔΡΙΔΩΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΦΟΡΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ. .

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΦΟΥ ΟΡΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΕΡΣΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… !!! .

ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ !!! .

[ ΑΝΔΡΕΙΑ “ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΣΤΙ ΕΞΙΣ ΨΥΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟ ΦΟΒΟΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΑΡΣΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑ, ΤΟΛΜΗ ΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ, ΕΥΘΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ, ΕΞΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ” ]

……………………………………

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.