ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ !!

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ…..
ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ», ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ….

ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ!!

ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ!!

ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝ, ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΩΤΡΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ…..

ΣΥΝΤΑΞΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!

ΓΙΝΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΩΝΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΑΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΕΠΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ!!

Η ΕΛΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ!!
ΠΑΛΙ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΙ Ε.ΣΥ. ΞΑΝΑΠΡΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!!

ΤΟ ΔΕΣΜΩΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΤΗΛ.: 697 3528 354
E-MAIL: b.drosos@gmail.com

………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.