ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΑΡΘΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 04-09-2015 ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΛΙΣΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΕΝΑΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4-09-2020

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ