Ο Ερντογάν στράφηκε προς Μόσχα για βοήθεια: Η Τουρκία είναι έτοιμη να αγοράσει τη τελευταία γενιά Su-35 “4 ++” από τη Ρωσία

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ερντογάν στράφηκε προς Μόσχα για βοήθεια: Η Τουρκία είναι έτοιμη να αγοράσει τη τελευταία γενιά Su-35 “4 ++” από τη Ρωσία

https://el.armradio.am/2020/09/01/ο-ερντογάν-στράφηκε-προς-μόσχα-για-βοή/

Την ώρα που η Ελλάδα διαπραγματεύεται με την Γαλλία για μαχητικά Rafale, η Τουρκία εκφράζει την επιθυμία να αγοράσει από τη Ρωσία πολλαπλά SU35 «4++» γενιάς. Όπως γράφει η φιλότιμη ηγεσία της Τουρκίας επιδιώκει στην αλλαγή του status quo στην Ανατολική Μεσόγειο, καθιερωμένο μετά το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Η Άγκυρα σχεδιάζει να προσαρτήσει πηγές πετρελαίου και φυσικού αερίου, ωστόσο, οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμφωνούν να αλλάξουν τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα.

Το γεγονός, ότι οι τούρκοι απευθύνθηκαν στη Μόσχα για βοήθεια, αποδεικνύει ότι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιό τους. Οι πολεμικές δηλώσεις της Τουρκίας στην πραγματικότητα, αποδείχθηκαν κενές λέξεις, διότι να επιλύσουν το πρόβλημα με στρατιωτικά μέσα δεν είχαν επιτευχθεί. Επιπλέον, ο τουρκικός εξοπλισμός έχει ήδη υποστεί ζημιές από τις ενέργειες του Ελληνικού Ναυτικού. Όπως δήλωσε ο σύμβουλος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Παχτσεσεχίρ, Αμπντουλάχ Αγάρ, μετά την αγορά των S400, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ότι η Άγκυρα θα κάνει το επόμενο βήμα και θα αποκτήσει από τη Μοσχα SU35, ακόμη και από εκείνα που διαθέτει η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία. Οι Τούρκοι δεν ενδιαφέρονται πλέον για την πέμπτη γενιά F-35. Αυτό συμβαίνει επειδή η Τουρκία, απλά δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει λόγω των περιορισμών που τους επιβάλλονται από τις ΗΠΑ. Η Ουάσιγκτον δεν θα επιτρέψει στην Άγκυρα να χρησιμοποιήσει το F-35 εναντίον συμμάχων του ΝΑΤΟ.

…………………………………………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΓΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ (ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ) ΣΗΜΙΤΗ; !!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ; ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΤΙ “ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ”; !!!

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΙΣΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΗ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΛΗΜΝΟΣ

…………………………………………………………………………………………………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.