ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ – Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ – Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ 600 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΑΠΕΙΡΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ;;;

ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΑ, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΣΑΡΚΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ, ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΡΧΗ. ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΕΛΟΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

…………………………………………………………………………………………………..

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

…………………………………………………………………………………………………..

Τα σχόλια είναι κλειστά.