ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΙΣΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΗ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΛΗΜΝΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΗ” ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΑΘΟΥΣΑ !!!

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΛΗΜΝΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΕΜΒΟΛΙΣΑΝ ΤΗΝ “ΠΑΘΟΥΣΑ” ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ !!!

ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΗΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ !!!…………………………..

Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τις σοβαρές ζημιές που προκάλεσε η ελληνική φρεγάτα «Λήμνος» στο «Κεμάλ Ρέις» – Πώς έγινε το παρ’ ολίγον θερμό επεισόδιο

Φωτογραφία – ντοκουμέντο από τη δεξιά πρυμναία πλευρά της τουρκικής φρεγάτας Κεμάλ Ρέις τύπου ΜΕΚΟ, ο κυβερνήτης της οποίας προσπάθησε να προσπεράσει και να τη φέρει σε θέση εμποδίου προς την ελληνική φρεγάτα Λήμνος τύπου «S» δημοσιεύει σήμερα η «Καθημερινή».

Ο Τούρκος κυβερνήτης προχώρησε, πρακτικά, σε μια κίνηση η οποία είναι συχνή στο Αιγαίο ανάμεσα σε τουρκικές ακταιωρούς και κανονιοφόρους του Π.Ν., ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση ο όγκος της φρεγάτας δεν βοηθούσε. Ο ελιγμός του ήταν ανεπαρκής και λανθασμένα υπολογισμένος, με αποτέλεσμα η πλώρη της φρεγάτας «Λήμνος» να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο «Κεμάλ Ρέις». Ο κυβερνήτης της «Λήμνος» βλέποντας το «Κεμάλ Ρέις» να προσεγγίζει με ταχύτητα από τα αριστερά, έδωσε εντολή για συνέχιση της ευθείας πορείας, με αποτέλεσμα η πλώρη της φρεγάτας του Π.Ν. να καρφωθεί στο δεξί πρυμναίο τμήμα του τουρκικού πολεμικού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Κ», τα ξημερώματα της Τετάρτης, 12 Αυγούστου, η πρύμνη της ελληνικής φρεγάτας έφθασε μόλις λίγα μέτρα από το αντλιοστάσιο του «Κεμάλ Ρέις», δηλαδή λίγο προτού προκαλέσει στο τουρκικό πολεμικό βλάβες οι οποίες θα το οδηγούσαν σε πολύμηνη καθήλωση. Στην επικοινωνία που είχαν λίγες ημέρες μετά το περιστατικό και διέρρευσε χθες, δίχως να διαψευστεί από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ο κ. Παναγιωτόπουλος συνεχάρη δι’ ασυρμάτου τον κυβερνήτη της φρεγάτας «Λήμνος», λέγοντας «είσαι μάγκας, κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια». Ο αξιωματικός απάντησε τονίζοντας πως απλά έπραξε το καθήκον του.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/fotografia-ntokoumento-apo-to-rigma-sto-kemal-reis-meta-tin-proskrousi

………………………………………………………………

 

………………………………………………………………

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΛΗΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟ !

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΛΗΜΝΟΣ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΥΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ !! ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΥΠΕΣΤΗ Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΛΗΜΝΟΣ !!!

…………………………………………………….

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.