ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «…ΑΡΧΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΩΝ (1.000.000).

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΕΑ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ. ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑΤΙΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

ΝΟΟΥΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΩΡΑΝΟΥΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΩΡΑΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΠΑΡΤΗ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ 2 ΔΥΟ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ, 1 ΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΕΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ (ΣΠΑΡΤΕΣ) ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΦΡΟΔΙΚΗ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΦΡΙΚΗ), ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΙΑΣΩ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΣΙΑ, ΙΑΣΩ – ΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΠΟΤΕ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ, ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕΣ, ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ (ΣΠΑΡΤΕΣ).

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΑΞΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΦΩΣ) ΒΑΣΗΛΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΣΥΝΔΕΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΣΕ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ.

ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ, ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΦΑΝΣΗΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…»

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: «ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ»).
https://www.aitherikigrafi.gr/isopoliteia-isodynamia

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ

……………………………………………………………………………………